Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ακουστικά Βιβλία (Δωρεάν)- Isobitis

Σε δυσκολεύει φίλε/φίλη μου το διάβασμα; Σου αρέσει μα δεν έχεις χρόνο; Έχεις κουραστεί και θέλεις να αράξεις κάπου; Νιώθεις πως πάει τζάμπα ο χρόνος σου όταν μαγειρεύεις, οδηγάς ή κάνεις γυμναστική;

Για πολλούς και διάφορους λόγους μπορεί ο καθένας μας να πει ότι θα ήθελε αν γινόταν να ακούει τα βιβλία που του αρέσουν. Ε, λοιπόν, αυτό γίνεται!

Μέσω της ιστοσελίδας (isobitis) παρέχονται βιβλία όλων των ειδών, στα ελληνικά, για να καλυφθούν όλα τα γούστα. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια εκ μέρους τους και τους ευχαριστούμε γι'αυτό, μπορεί να φαίνεται απλό αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο περίπλοκο και δύσκολο απ'όσο νομίζουμε.

Δεν απαιτείται κάτι περισσότερο από τη δημιουργία ενός απλού λογαριασμού και μιας έγκρισης από τους διαχειριστές ώστε να είστε σε θέση να ακούσετε κάποια από την πληθώρα των βιβλίων που είναι ανεβασμένα. Επίσης, μπορείτε να τα κατεβάσετε για μελλοντική χρήση.

Μπορεί κανείς να πει πως το να ακούσει ένα βιβλίο δεν είναι το ίδιο με το να το διαβάσει, και θα'χει σίγουρα δίκιο. Ωστόσο, έχω να αναφέρω πως, από προσωπική εμπειρία, με βοήθησε αυτός ο τρόπος να θυμηθώ τι έλεγε ένα βιβλίο που είχα διαβάσει, απλά ακούγοντάς το ξανά. Από την άλλη, δεν είναι όλα τα βιβλία που θα θέλαμε να διαβάσουμε τόσο σημαντικά ώστε να αφιερώσουμε χρόνο και κόπο ώστε να τα διαβάσουμε, κι έτσι, το να τα ακούσουμε φαντάζει ιδανική επιλογή μιας και θέλει λιγότερο χρόνο και σίγουρα λιγότερο κόπο.

Για παράδειγμα, αναφέρω τα βιβλία με τίτλο ''Ο Κόσμος της Σοφίας'' και ''Το μυστήριο της τράπουλας'' του Νορβηγού συγγραφέα Jostein Gaarder. Το πρώτο το έχω διαβάσει και το έχω απολαύσει γιατί είναι μια μικρή Βίβλος της Φιλοσοφίας, ωστόσο δεν μπόρεσα να μην το ακούσω ξανά και ξανά ώστε να θυμηθώ πόσο όμορφα γραμμένο είναι και πόσο σημαντικά είναι όσα αναφέρει. Το δεύτερο όμως, είπα πως απλά θα το ακούσω για να δω τι άλλο έχει γράψει ο συγκεκριμένος συγγραφέας και μπορώ να σας πω πως παρότι ωραίο κι αυτό, ωστόσο, δεν είναι του βεληνεκούς του πρώτου, συνεπώς δεν χρειάζεται να το διαβάσω, μου αρκεί που το ευχαριστήθηκα ακούγοντάς το. Για το έργο, ''Ο Κόσμος της Σοφίας'', θα κάνω μια αφιέρωση στο μέλλον.

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτόν τον ιστότοπο γιατί θεωρώ πως το αξίζει και το αξίζετε... Ελπίζω να του ρίξετε μια ματιά!

Υ.Γ. Με συγχωρείτε για τον μαρκετίστικο τρόπο γραφής, είπα να σατιρίσω λιγάκι. Πάρτε και μια εικόνα σκέτο Μάρκετινγκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα

Τέλους Τίτλοι

Αλήθειες. Υπάρχουν πολλές από δαύτες στον κόσμο μας, και μια εξ αυτών είναι η ακόλουθη: κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Υπάρχει όντω...

Δημοφιλείς