Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

The Man from Earth

Μπορεί ένας άνθρωπος να έχει επιζήσει 14.000 χρόνια; Αυτή είναι η υπόθεση που εξετάζεται σε αυτή την ταινία που σας παρουσιάζω και έχει τίτλο The man from earth. Χρειάστηκε μόνο ένα μικρό σπιτάκι, λίγοι ηθοποιοί που υποδύονται τους καθηγητές διάφορων επιστημονικών πεδίων κι ένα απογευματάκι για να στηθεί το τέλειο σκηνικό.


Είναι μια φαινομενικά απλή ταινία όπου όμως αν της δώσετε την ευκαιρία να τη δείτε, θα εντυπωσιαστείτε από την πλοκή και την εξέλιξή της. Παρακολουθώντας την σκεφτόμουν πόσο λογικά ακούγονται όλα όσα άκουγα, και έπιασα τον εαυτό μου να εύχεται να ήταν αυτή η ιστορία η πραγματικότητα του κόσμου μας.

Για να σας δώσω μια γεύση θα σας πω πως στην ιστορία εμπλέκονται: άνθρωποι των σπηλαίων, ο Βούδας, ο Ιησούς, ο Βαν Γκογκ κι άλλα πόσα κοσμοϊστορικά παλικάρια. Γίνεται ένα αναδρομικό ταξιδάκι από την εποχή των σπηλαίων εώς τις μέρες μας.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι πάρα πολύ καλές και δένουν εξαιρετικά η μια με την άλλη. Τρομερή θα έλεγα είναι αυτή του πρωταγωνιστή David Lee Smith  που τίμησε με κάθε τρόπο τον άνθρωπο που συνέλαβε την ιστορία αυτήν, τον Jerome Bixby



Δες την ταινία και περιμένω το σχόλιό σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα

Τέλους Τίτλοι

Αλήθειες. Υπάρχουν πολλές από δαύτες στον κόσμο μας, και μια εξ αυτών είναι η ακόλουθη: κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Υπάρχει όντω...

Δημοφιλείς