Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

It's just a ride!

Το stand-up comedy είναι ένας από τους εξυπνότερους τρόπους να λέμε την ''αλήθεια'' μας στους άλλους.

Όταν ο άνθρωπος, μέσω του γέλιου, ανοίξει την καρδιά και τον νου, δέχεται ευκολότερα νέες - καμιά φορά ρηξικέλευθες - ιδέες. Γίνεται πιο διορατικός, για μια στιγμή ίσως λιγότερο εγωιστής, και σίγουρα θα αισθάνεται περισσότερο αιώνιος σε σχέση με άλλου είδους ψυχαγωγήσεις.

Στο βιντεάκι παρακολουθούμε μια μεγάλη μορφή του stand-up comedy, τον Bill Hicks, ο οποίος αποδομεί κατά κάποιον τρόπο τη ''σημαντικότητα'' της ζωής μας, λέγοντας πως η ζωή είναι σαν μια βόλτα με το τραινάκι του λούνα-παρκ. Κάνεις τη βόλτα σου, νομίζοντας προς στιγμήν πως αυτό που βιώνεις είναι αλήθεια, και στη συνέχεια απλά... κατεβαίνεις.

Συνεχίζει αναφέροντας πως παρόλο που αυτό που ζούμε είναι κατά κάποιο τρόπο ψέμα, ωστόσο είναι στο χέρι μας να το κάνουμε ένα ψέμα παραδεισένιο. Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα είναι, λίγο ως πολύ, διαισθητικά γνωστή και χιλιοειπωμένη. Το όνομά της είναι, αγάπη!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα

Τέλους Τίτλοι

Αλήθειες. Υπάρχουν πολλές από δαύτες στον κόσμο μας, και μια εξ αυτών είναι η ακόλουθη: κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Υπάρχει όντω...

Δημοφιλείς