Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Έρωτας Ασάλευτος

Βαριά σιωπής ανάσα, ματιά μεστή κι αγέρωχη. Μια νέα μικρή φυσαλίδα γεννιέται σ'έναν κόσμο ολότελα ατέρμονο και θείο. Η φυσαλίδα του έρωτα, ένας ώριμος ενθουσιασμός που βρήκε τρόπο να ζήσει μέσα στις καρδιές δυο ανθρώπων, να αδράξει την πεμπτουσία της ζωής νοηματοδοτώντας την, μοιάζει τόσο τέλεια τη στιγμή προτού σκάσει. Τη στιγμή εκείνη όπου οι δαίμονες παραδέρνουν μέσα στους δυο ερωτευμένους αλλάζοντας το ποιόν τους και το ρου της ιστορίας τους. Και η έκπληξη της έκρηξης, μυρωδιά αγάπης ή στιγμές που περνούν στη λήθη.

Δεν υπάρχει καλύτερος μήνας για να ασχοληθεί κανείς με το θείο δώρο του έρωτα. Ευλογημένοι απ'το σύμπαν άνθρωποι που χτυπήθηκαν από βέλη ενός μικρού Θεού που φέρει το όνομα Έρως, αυτοί που ζουν στην αιωνιότητα της στιγμής και χάνουν την αίσθηση του χρόνου, ξεχωρίζουν στο πλήθος, κινούνται σα φαντάσματα, χαμογελαστοί, χαζοχαρούμενοι. Ήθελα απλά να σας πω πως σας εκτιμώ και σας ζηλεύω, έχετε τη συμπάθειά μου. Εύχομαι σε όλους να ερωτευτούν γιατί το να είναι κανείς ερωτευμένος τον Άυγουστο, απλά... δεν υπάρχει!




Γραμμένο τον Αύγουστο του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα

Τέλους Τίτλοι

Αλήθειες. Υπάρχουν πολλές από δαύτες στον κόσμο μας, και μια εξ αυτών είναι η ακόλουθη: κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Υπάρχει όντω...

Δημοφιλείς